Iedereen die geïnteresseerd is in online investering games, aandelenmarktsimulaties, investeringswedstrijden of de aandelenmarkt in het algemeen online investeringsspellen, is geweldig. Ze bieden een risicovrije omgeving voor leren en plezier. Ik ben al jaren betrokken bij online aandelenmarktspellen en doe nog steeds graag mee aan de constante competities die sommigen van hen aanbieden.

Het huidige beursspel waar ik bij betrokken ben, heet Wall Street Survivor en het is geweldig. Ik raakte een paar jaar geleden voor het eerst betrokken toen mijn interesses in de financiële markten een hoogtepunt begonnen te bereiken. Ik wilde echt geld verhandelen, maar ik wist niet goed hoe ik dit moest doen en ik had niet veel om mee te beginnen, dus ik moest een aantal strategieën ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ik succesvol zou zijn als ik met echt geld begon te handelen.

Ik heb behoorlijk wat op internet gezocht en het kostte me een tijdje om precies te vinden wat ik zocht en het was de Wall Street Survivor Investing game. Het is echt een geweldige game met een geweldige interface. Alle aandelen worden in realtime verhandeld in relatie tot de daadwerkelijke aandelen op de aandelenmarkt, dus u kunt zelfs daghandel doen als u dat wilt, ik weet dat ik die heb, maar het helpt echt om een ​​realtime quote te hebben (wat ze aanbieden en ik aanbevelen). Wall Street Survivor heeft niet alleen een geweldige interface en biedt u realtime koersen, maar ze hebben ook een geweldig onderzoekscentrum dat wedijvert met veel van de andere investeringsspellen die er zijn.

Ik kan ook niet genoeg benadrukken hoeveel die investeringswedstrijd me heeft geholpen om me voor te bereiden op het verhandelen van mijn eigen geld, het is nogal belachelijk hoeveel ik gratis heb geleerd. Hun forums zijn geweldig om ideeën rond te schoppen en je te helpen nieuwe strategieën te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van wat er op de markten gebeurt. Bekijk hier mijn favoriet

Ik was bijna vergeten de geldprijzen te noemen, Wall Street Survivor biedt niet alleen een gratis realtime beurssimulatie, een geweldig leer- en onderzoekscentrum, maar ze delen ook geldprijzen uit! Niet alleen een paar dollar, ze geven regelmatig duizenden dollars uit aan gewone mensen zoals jij en ik.